Karriär hos oss

Travel Education Centre (TEC) är idag ledande inom utbildning för turism och besöksnäring. Vi är den enda yrkeshögskolan med endast inriktning på utbildningar inom besöksnäringen, turism, event och mötesindustrin. Vi har skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Vi växer och söker nu efter en ny härlig kollega i Stockholm.

Projektledare till framtidens stjärnor inom besöksnäring

Nu söker vi efter en energifylld kollega till stockholmskontoret för Travel Education Centre. Kan du självständigt driva projekt? Känner du dig trygg med att kommunicera i tal och skrift? Söker du en bred roll där administration varvas med att bygga kontaktnät, till att läsa och höra om praktikupplevelser från de studerande?

Detta är bara ett axplock av innehållet i denna yrkesroll, den ena dagen är inte den andra lik. Och har du även en förståelse för besöksnäring så är det ett plus men inget krav. Känns detta som en spännande vardag så är det dig vi söker som projektledare till Travel Education Centre! Var med och kompetensförsörja Sverige, då yrkeshögskolan har utbildningar inom turism och besöksnäring.

Vem är du och vem söker vi?
Rollen hos oss kallas Utbildningsledare men innehållet är som att jobba som projektledare med administrativa inslag. Vi söker en person med eget driv och som tycker om att bygga kontaktnät då vi har ett nära samarbete med företag inom branschen. Och som skulle tycka om att ha ett ansvar för de studerandes och utbildningens resultat. Du får gärna ha erfarenhet av att driva projekt från ax till limpa, en entreprenörsanda helt enkelt.
Du bidrar med en härlig energi och positivitet, och förstår begreppet att man ingår i varandras arbetsmiljö.
För att klara denna roll behöver du ha erfarenhet av att kunna planera din arbetstid och van att arbeta utifrån satta deadlines. Även om det inte ingår att föreläsa i yrkesämnena så är det viktigt att du känner dig trygg med att kunna hålla presentationer i klassen, och att vara kontaktperson till de studerande. Själva yrkesrollen som utbildningsledare lär vi dig.

Arbetsuppgifter i huvudsak
Som utbildningsledare har du en central roll och kommer till exempel att jobba med:

• Ansvara för utbildningsplanering
• Rekrytera och kvalitetssäkra föreläsare/utbildare (konsulter)
• Sköta administration kring utbildningen
• Nätverka med branschföretag

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som lätt kan sätta dig in i en ny roll, och du ser inga hinder i att arbeta i system och digitalt.

Tjänsten är på heltid och tidsbegränsad mellan feb/mars till dec 2023, det finns goda chanser till en tillsvidaretjänst då vi växer, och i koncernen finns det ytterligare tre yrkeshögskolor. Intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan tillsättas innan platsannonsen lyfts bort.
Varmt välkommen med din ansökan till karriar@tec.se

I Elevera Education Group ingår Medieinstitutet, Stockholm School of Business, John Ericson institutet och Travel Education Centre. Våra utbildningar bygger på branschens framtida behov och inriktning. Vi samverkar med företag, organisationer och myndigheter. Våra utbildningar ingår i yrkeshögskolan, vilket garanterar både utbildning till aktuella yrkesroller och tätt samarbete med branschen!

Spontanansökan

Vi växer kontinuerligt och är alltid på jakt efter nya engagerade kollegor och föreläsare. Skicka gärna in en spontanansökan så hör vi av oss om vi har en tjänst som passar just dig.

Välkommen till Travel Education Centre

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Choice / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Nazar / PS Ocassion / Ps Occasion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strömma / Stureplans resebyrå / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /