Få och ge minnesvärda upplevelser

Besöksnäringen är världens roligaste enligt många, eftersom den ger möjlighet att upptäcka nya platser, kulturer och människor. Samtidigt får du jobba med något du brinner för och älskar.

Det är en bransch som är i ständig förändring och utveckling, vilket gör att arbetet ofta är kreativt och dynamiskt. Varje dag får du möjlighet att utveckla nya färdigheter och kunskaper. Just nu är behovet av utbildad personal enormt stort i Sverige och övriga världen, så det är enkelt att få jobb.

Inom besöksnäringen finns det extremt många olika karriärmöjligheter. Du kan till exempel jobba som receptionist, säljare, reseledare, turistguide, eventplanerare, marknadsförare… Ofta innehåller arbetet lite av alla discipliner, vilket gör att arbetet sällan blir tråkigt eller enformigt.

Det är en av de få branscherna där du får möjlighet att ge människor en minnesvärd upplevelse. Att få uppleva glädjen när du gjort någons resa eller semester extra trevlig är en av de stora belöningarna inom besöksnäringen. Om du vill ge och få upplevelser, ha trevliga kollegor och ett jobb du längtar till, så är det besöksnäringen du ska välja.

Hitta din framtida karriär här

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Choice / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Nazar / PS Ocassion / Ps Occasion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strömma / Stureplans resebyrå / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /