Få och ge minnesvärda upplevelser

Besöksnäringen är världens roligaste enligt många, eftersom den ger möjlighet att upptäcka nya platser, kulturer och människor. Samtidigt får du jobba med något du brinner för och älskar.

Det är en bransch som är i ständig förändring och utveckling, vilket gör att arbetet ofta är kreativt och dynamiskt. Varje dag får du möjlighet att utveckla nya färdigheter och kunskaper. Just nu är behovet av utbildad personal enormt stort i Sverige och övriga världen, så det är enkelt att få jobb.

Inom besöksnäringen finns det extremt många olika karriärmöjligheter. Du kan till exempel jobba som receptionist, säljare, reseledare, turistguide, eventplanerare, marknadsförare… Ofta innehåller arbetet lite av alla discipliner, vilket gör att arbetet sällan blir tråkigt eller enformigt.

Det är en av de få branscherna där du får möjlighet att ge människor en minnesvärd upplevelse. Att få uppleva glädjen när du gjort någons resa eller semester extra trevlig är en av de stora belöningarna inom besöksnäringen. Om du vill ge och få upplevelser, ha trevliga kollegor och ett jobb du längtar till, så är det besöksnäringen du ska välja.

Hitta din framtida karriär här

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata