Nyhet

TEC startar en kortkurs för nyanställda i samarbete med Svenska Resebranschföreningen, SRF

Resebyråer och researrangörer i Sverige är i stort behov av utbildning bland nyanställda medarbetare. 

Resebranschen drabbades hårt av pandemin och många valde att byta yrkesbana. Nu är dock reslusten tillbaka och bristen på utbildade resekonsulter är akut. Tillsammans med Svenska Resebranschföreningen, SRF, arrangerar Travel Education Centre därför en kort kurs för nyanställda resekonsulter.

Utbildningen är en distanskurs på ca 50 % inklusive självstudier.
Sista anmälningsdag är 18 november
Studieperioden är 21 november till 21 december.
Pris: 8 000 kr inklusive moms. Kursen bekostas av arbetsgivaren.
Antal deltagare: minimum 20 personer

Fokus på utbildningen kommer vara bokningssystem, säljteknik, destinationskunskap och resmålskunskap samt offertarbete. Utbildningen är endast öppen för dig som redan jobbar på en resebyrå (privatresor eller affärsresor), researrangör eller eventarrangör och behöver uppgradera din kompetens.

”Tack vare vårt nära samarbete med branschen kunde vi skräddarsy den här kursen på några dagar efter precis efter företagens önskemål. Ett utmärkt samarbete över alla gränser, säger Lotta Sand, Verksamhetschef på Travel Education Centre”.

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata