Nytt studiestöd som gör att du kan studera med 80 procent av lönen

Nyhet! Nu kan du söka något som heter omställnings­studiestöd och få upp till 80 procent av lönen i bidrag. Studiestödet är helt nytt och är framtaget för vuxna mitt i arbetslivet. Meningen är att du ska kunna studera och bredda din kompetens och bli mer attraktiv på arbets­marknaden, antingen genom att vidareutveckla dig inom ditt område eller genom att byta spår.

Var, när och hur?
Omställningsstudiestödet är helt nytt. Det är faktiskt så nytt att inte alla berörda organisationer vet hur de ska hantera det. Du kan söka omställningsstudiestöd från och med den 1 oktober 2022.

Vem söker man hos?
Det är inte vi på Travel Education Centre som hanterar Omställningsstudiestödet, utan vi hänvisar till din omställningsorganisation (se lista via länken nedan) och till CSN (se nedan).

Alla våra YH-program och korta YH-kurser berättigar till det nya stödet
Alla våra YH-program och korta YH-kurser berättigar till CSN och du kan därför ansöka om omställningsstudiestödet för precis alla våra utbildningar. Dock kan du max få stödet i 44 veckor om du studerar på heltid. Det är din omställningsorganisation som bestämmer om du har rätt till det nya studiestödet.

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata