Vinst

Hurra! Studenthjulet 2021 till TEC

Ett stort grattis till Team Countdown från utbildningen Project Manager Meetings & Events till vinsten i Studenthjulet 2021. Vi gratulerar självklart även våra tre andra team från TEC som tog sig till final.

Årets Studenthjul avgjordes med en Livepitch fredagen den 24 september. Alla finallag hade cirka 7 minuter på sig att sälja in sina idéer i livesändning till uppdragsgivaren Dell samt en jury. Alla lag var väl förberedda och gjorde fantastiska presentationer. Med den höga kvalitet som alla team visade ser framtiden ljus ut för eventbranschen.

Ett stort tack även till SES ( Sponsrings & Eventsverige) som tillsammans med kommunikationsbyrån Onemotion IMC har genomfört en inspirerande och engagerande tävling.

Grattis till årets vinnare!

Årets värdiga vinnare i Studenthjulet 2021 kommer från utbildningen Project Manager Meetings & Events på Travel Education Centre.

TEAM COUNTDOWN

 • Ida Myrin
 • Emilia Karlsson
 • Linn Ankarstrand
 • Elin Brevitz

Finalister

Vi vill även lyfta fram de övriga tre lagen från Travel Education Centre som tog sig till final av 25 bidrag. Supergrattis till:

A-TYPE PERSONALITIES

 • Annika Arve,
 • Julia Offasdotter

EVENTGARDE

 • Sophia Uppling
 • Paulina Thomas,
 • Malin Trollsås
 • Ali Hassan

MAMA FIX

 • Maria Edner
 • Angelica Eiche
 • Max Bornehed
 • Alma Ågeby

Om Studenthjulet

Studenthjulet instiftades för att lyfta, uppmuntra och inspirera framtida kollegor som snart ska träda in i kommunikationsbranschen. Studenthjulet utgör en separat tävling i Gyllene Hjulet där lag om max fyra studerande möter en brief som ska besvaras med ett kreativt koncept inom en utsatt tid.

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata