Vinst

Hurra! Studenthjulet 2021 till TEC

Ett stort grattis till Team Countdown från utbildningen Project Manager Meetings & Events till vinsten i Studenthjulet 2021. Vi gratulerar självklart även våra tre andra team från TEC som tog sig till final.

Årets Studenthjul avgjordes med en Livepitch fredagen den 24 september. Alla finallag hade cirka 7 minuter på sig att sälja in sina idéer i livesändning till uppdragsgivaren Dell samt en jury. Alla lag var väl förberedda och gjorde fantastiska presentationer. Med den höga kvalitet som alla team visade ser framtiden ljus ut för eventbranschen.

Ett stort tack även till SES ( Sponsrings & Eventsverige) som tillsammans med kommunikationsbyrån Onemotion IMC har genomfört en inspirerande och engagerande tävling.

Grattis till årets vinnare!

Årets värdiga vinnare i Studenthjulet 2021 kommer från utbildningen Project Manager Meetings & Events på Travel Education Centre.

TEAM COUNTDOWN

 • Ida Myrin
 • Emilia Karlsson
 • Linn Ankarstrand
 • Elin Brevitz

Finalister

Vi vill även lyfta fram de övriga tre lagen från Travel Education Centre som tog sig till final av 25 bidrag. Supergrattis till:

A-TYPE PERSONALITIES

 • Annika Arve,
 • Julia Offasdotter

EVENTGARDE

 • Sophia Uppling
 • Paulina Thomas,
 • Malin Trollsås
 • Ali Hassan

MAMA FIX

 • Maria Edner
 • Angelica Eiche
 • Max Bornehed
 • Alma Ågeby

Om Studenthjulet

Studenthjulet instiftades för att lyfta, uppmuntra och inspirera framtida kollegor som snart ska träda in i kommunikationsbranschen. Studenthjulet utgör en separat tävling i Gyllene Hjulet där lag om max fyra studerande möter en brief som ska besvaras med ett kreativt koncept inom en utsatt tid.

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /