TEC har 4 av 5 finalister i Studenthjulet 2021

Vi är oerhört stolta över att ha 4 av 5 finalister i årets Studenthjul. Ett härligt kvitto på att våra studenter ligger i den yttersta framkanten. Vi tackar alla inblandade och håller självklart tummarna för en vinst på fredag.

På fredag 24 september avgörs den fjärde upplagan av tävlingen Studenthjulet. Eventet instiftades för att lyfta, uppmuntra och inspirera framtida kollegor som snart ska träda in i kommunikationsbranschen. Studenthjulet utgör en separat tävling i Gyllene Hjulet där lag om max fyra studerande möter en brief som ska besvaras med ett kreativt koncept inom en utsatt tid.

Allt avgörs med en livepitch

En jury bestående av personer med stor erfarenhet från eventbranschen går igenom alla bidrag och utser 5 finalister som den 24 september pitchar sitt bidrag live inför jury och styrelsen för SES (Sponsrings & Eventsverige) samt alla som följer livesändningen.

– Riktigt kul att få ta del av alla inkomna bidrag. Juryn har haft intressanta diskussioner kring många bra bidrag och efter en lång överläggning har vi nu enats kring 5 bidrag som tar sig vidare till Livepitchen. Vi ser framemot en spännande och kreativ förmiddag tillsammans, säger Tomasz Pieniazek, Creative Director på Onemotion IMC (juryns ordförande).

Vi på Travel Education Centre håller självklart tummarna för våra studeranden på fredag. Men vi vill också tacka precis alla inblandade för en inspirerande och värdefull tävling.

Finalisterna i Studenthjulet, 2021

A-TYPE PERSONALITIES
Annika Arve, Julia Offasdotter
Travel Education Centre

EVENTGARDE
Sophia Uppling, Paulina Thomas, Malin Trollsås, Ali Hassan
Travel Education Center

MAMA FIX
Maria Edner, Angelica Eiche, Max Bornehed, Alma Ågeby
Travel Education Center

TEAM COUNTDOWN
Ida Myrin, Emilia Karlsson, Linn Ankarstrand, Elin Brevitz
Travel Education Centre

WHAF
Anna Norling, Frida Andersson, Hanna Mattsson, Wilma Johansson
Yrkeshögskolan Landskrona

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /