TEC har 4 av 5 finalister i Studenthjulet 2021

Vi är oerhört stolta över att ha 4 av 5 finalister i årets Studenthjul. Ett härligt kvitto på att våra studenter ligger i den yttersta framkanten. Vi tackar alla inblandade och håller självklart tummarna för en vinst på fredag.

På fredag 24 september avgörs den fjärde upplagan av tävlingen Studenthjulet. Eventet instiftades för att lyfta, uppmuntra och inspirera framtida kollegor som snart ska träda in i kommunikationsbranschen. Studenthjulet utgör en separat tävling i Gyllene Hjulet där lag om max fyra studerande möter en brief som ska besvaras med ett kreativt koncept inom en utsatt tid.

Allt avgörs med en livepitch

En jury bestående av personer med stor erfarenhet från eventbranschen går igenom alla bidrag och utser 5 finalister som den 24 september pitchar sitt bidrag live inför jury och styrelsen för SES (Sponsrings & Eventsverige) samt alla som följer livesändningen.

– Riktigt kul att få ta del av alla inkomna bidrag. Juryn har haft intressanta diskussioner kring många bra bidrag och efter en lång överläggning har vi nu enats kring 5 bidrag som tar sig vidare till Livepitchen. Vi ser framemot en spännande och kreativ förmiddag tillsammans, säger Tomasz Pieniazek, Creative Director på Onemotion IMC (juryns ordförande).

Vi på Travel Education Centre håller självklart tummarna för våra studeranden på fredag. Men vi vill också tacka precis alla inblandade för en inspirerande och värdefull tävling.

Finalisterna i Studenthjulet, 2021

A-TYPE PERSONALITIES
Annika Arve, Julia Offasdotter
Travel Education Centre

EVENTGARDE
Sophia Uppling, Paulina Thomas, Malin Trollsås, Ali Hassan
Travel Education Center

MAMA FIX
Maria Edner, Angelica Eiche, Max Bornehed, Alma Ågeby
Travel Education Center

TEAM COUNTDOWN
Ida Myrin, Emilia Karlsson, Linn Ankarstrand, Elin Brevitz
Travel Education Centre

WHAF
Anna Norling, Frida Andersson, Hanna Mattsson, Wilma Johansson
Yrkeshögskolan Landskrona

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata