Fyra nya Michelinstjärnor till Sverige

Måndagen den 14 september presenterades årets nya stjärnrestauranger av Guide Michelin. Det blev inte mindre än fyra nya glittrande stjärnor till några av våra hårt arbetande branschkollegor.

Det har varit kämpigt för hotell- och restaurangbranschen under pandemin, med både platsrestriktioner och reglerade öppettider. Därför är årets tilldelning en härlig kickstart och ett bevis på att det har vänt.

Fyra nya stolta vinnare

Årets glada restauranger som får varsin ny stjärna är spridda över landet: Aira i Stockholm, Project i Göteborg, Äng i Tvååker och Hotell Borgholm på Öland. Stort grattis!

Norden är kreativ

”Kvaliteten på matlagningen i de nordiska länderna fortsätter att imponera med sin kreativitet och innovationen hos dessa nya stjärnrestauranger gör dem till några av de mest spännande vi har sett”, säger Gwendal Poullennec vid Guide Michelin i ett pressmeddelande.

Frantzén behåller sina tre stjärnor

Glädjande är även att Frantzén i Stockholm som är Sveriges enda trestjärniga restaurang behåller sina stjärnor. Totalt finns det nu en trestjärnig restaurang i Sverige, fyra tvåstjärniga och 14 enstjärniga.

Bra jobbat och ett stort grattis till alla inblandade!

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata