Nyhet

Nyhet! Läs till TRAC Internationell turism- och resekonsult med IATA på distans

Nu kan du studera till ett av de roligaste yrkena som finns på valfri plats. Vi startar nu även en distansklass av utbildningen TRAC Internationell turism- och resekonsult med IATA. Det här är den enda yrkeshögskoleutbildningen som ger både TRAC-diplomering och IATA-cerifiering. Välkommen!

Det här är en unik YH-utbildning som är kostnadsfri och framtagen för dig som vill jobba med planering, försäljning och bokning av resor. Du tar examen 2023 och då kommer troligtvis vår längtan efter att resa vara större än någonsin. Välkommen!

Till höstintagningen 2021 startar det två klasser; en bunden i Stockholm och en på distans med totalt 5 träffar i Malmö. Innehållet i distansutbildningen är identisk med den som genomförs i Stockholm.

YH-poäng: 400Yh-poäng
Längd: 2 år
Fart: 100 %
Undervisning: 80 veckor, varav ca 28 veckor LIA/Praktik
Antagningsbesked: ca 2-3 veckor innan utbildningsstart
Terminsstart: (exakt datum kommer senare).

Läs mer om YH-utbildningen  TRAC Internationell turism- och resekonsult med IATA här

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /