Destination Management är att skapa upplevelser värda att minnas

Jeanette Van den Bos ville bredda sina kunskaper och tog steget att börja studera igen. Valet föll på Travel Education Centre och utbildningen Destination Management. Ett val hon upplever som givande, inspirerande och lyxigt.

Varför valde du Travel Education Centre?

– Efter många år som egenföretagare i servicebranschen så tyckte jag att det kändes roligt att utmana mig själv och bredda mina kunskaper. Beskrivningen av utbildningen lockade mig, men jag förstod inte riktigt vad jag kunde förvänta mig av heltidsstudier i två år sähär mitt i livet. Men jag blev genast överraskad över hur givande det kändes.

Var det jobbigt att börja plugga igen?

– Framförallt så kände jag mig väldigt välkommen och uppskattad trots att jag kom till skolbänken med ett halv arbetsliv bakom mig. Men även för att det genomgående känts oerhört lyxigt att få möjligheten att ta del av den kunskap som lärare direkt från arbetslivet delar med oss.

Hur är utbildningen Destination Management?

– Utbildningen håller en hög professionell standard rakt igenom alla kursmoment. Personligen lär jag mig mycket och känner också att det stärkt min egen bild av mitt företagande och det jag redan gjort och nu har möjlighet att bygga vidare på.

Har något varit extra bra?

– Hela utbildningen. Vi får ett nätverk och värdefulla relationer med lärare, studiekamrater och företagare. Det är värt mycket och ger ny energi.

Vad tycker du om branschen?

– Kreativt och fantastiskt positiva människor som jobbar tillsammans i den här branschen. Klart man blir glad av göra andra människor glada.

Skulle du rekommendera Destination Management?

– Är glad att jag hittade till TEC. Jag har fått flera att bli intresserade av utbildningen och allt roligt jag berättar om att vi får göra. Även de möjligheter till olika sorts yrken inom besöksnäringen som den kan leda till. Att skapa upplevelser värda att minnas och platser man längtar tillbaka till. Det är livsglädje utan tvekan.

 

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /