Destination Management är att skapa upplevelser värda att minnas

Jeanette Van den Bos ville bredda sina kunskaper och tog steget att börja studera igen. Valet föll på Travel Education Centre och utbildningen Destination Management. Ett val hon upplever som givande, inspirerande och lyxigt.

Varför valde du Travel Education Centre?

– Efter många år som egenföretagare i servicebranschen så tyckte jag att det kändes roligt att utmana mig själv och bredda mina kunskaper. Beskrivningen av utbildningen lockade mig, men jag förstod inte riktigt vad jag kunde förvänta mig av heltidsstudier i två år sähär mitt i livet. Men jag blev genast överraskad över hur givande det kändes.

Var det jobbigt att börja plugga igen?

– Framförallt så kände jag mig väldigt välkommen och uppskattad trots att jag kom till skolbänken med ett halv arbetsliv bakom mig. Men även för att det genomgående känts oerhört lyxigt att få möjligheten att ta del av den kunskap som lärare direkt från arbetslivet delar med oss.

Hur är utbildningen Destination Management?

– Utbildningen håller en hög professionell standard rakt igenom alla kursmoment. Personligen lär jag mig mycket och känner också att det stärkt min egen bild av mitt företagande och det jag redan gjort och nu har möjlighet att bygga vidare på.

Har något varit extra bra?

– Hela utbildningen. Vi får ett nätverk och värdefulla relationer med lärare, studiekamrater och företagare. Det är värt mycket och ger ny energi.

Vad tycker du om branschen?

– Kreativt och fantastiskt positiva människor som jobbar tillsammans i den här branschen. Klart man blir glad av göra andra människor glada.

Skulle du rekommendera Destination Management?

– Är glad att jag hittade till TEC. Jag har fått flera att bli intresserade av utbildningen och allt roligt jag berättar om att vi får göra. Även de möjligheter till olika sorts yrken inom besöksnäringen som den kan leda till. Att skapa upplevelser värda att minnas och platser man längtar tillbaka till. Det är livsglädje utan tvekan.

 

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata