Alla utbildningar är distanssäkrade

Om behov uppstår kan vi erbjuda alla våra teoretiska utbildningar på distans i höst. Du kommer då följa undervisningen online och behöver inte befinna dig i ett klassrum. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer.

Med anledning av coronaviruset är vi förberedda på att erbjuda alla våra utbildningar på distans. Det innebär att de studerande kopplar upp dig digitalt och följer den teoretiska undervisningen online och de behöver inte befinna sig i ett klassrum. När Folkhälsomyndigheten ger klartecken kommer vi att återgå till normal klassrumsundervisning. Detta gäller självklart inte de renodlade distansutbildningarna.

Fungerande distansundervisning
Det är viktigt att de studerande kan tillgodogöra sig utbildningen utan avbrott. Därför har vi redan genomfört distansförändringen på våra skolor. Många utbildningar kan utan problem helt genomföras på distans. Vissa utbildningar som har praktiska moment eller kurser, kommer att flyttas och genomföras vid senare tillfällen.

Färdiga plattformar
Vi arbetar via Microsoft Teams. Vi har testat systemet under hela hösten och genomför våra befintliga distansutbildningar via plattformen. Nu storsatsar vi på att vidareutbilda personal och konsulter i systemet för att kunna bibehålla den höga kvalitet som gör att vi alltid når kunskapsmålen.

Vi är förberedda att välkomna alla studenter till hösten!
• På distans
• I klassrum
• Blended
Det är viktigt att poängtera att majoriteten av den teoretiska undervisningen vanligtvis sker i klassrum och att detta är en temporär lösning. Vi följer myndigheters rekommendationer och riktlinjer.

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /