Stockholm Live + TEC = sant

Vi är väldigt stolta och glada över att Stockholm Live i många år har varit en nära samarbetspartner. Vi ser fram emot många år till.

Nordens största evenemangsområde!

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt attraktionen SkyView i Johanneshov.

Varje år besöker ca 3 miljoner människor arenorna och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Det gör Stockholm Live till den absolut största arenaoperatören i Norden.

Vi har ett nära samarbete med Travel Education Centre – den enda yrkeshögskolan helt inriktad på utbildningar inom besöksnäringen och mötesindustrin. Vi har en aktiv roll i samarbetet med skolan – både när det kommer till planering och genomförande av utbildningen. Vi håller exempelvis i föreläsningar, men erbjuder också praktikplatser och mentorskap.

 

Vi samarbetar med bland andra
Airtours / Apollo / Egencia / Ekman Resor / eTRAVELi / First Camp / Livebrand / MeetAgain / Quality Friends Hotell / Royal Carribean Cruiseline / Sabis/små Dalarö Gård / Stockholm Adventures / Stockholm Live / Stureplans resebyrå / Svenska Möten / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /