Stockholm Live + TEC = sant

Vi är väldigt stolta och glada över att Stockholm Live i många år har varit en nära samarbetspartner. Vi ser fram emot många år till.

Nordens största evenemangsområde!

Stockholm Live driver Nordens mest besökta arenor i form av Ericsson Globe, Hovet, Annexet, Tele2 Arena och Friends Arena i Solna, samt attraktionen SkyView i Johanneshov.

Varje år besöker ca 3 miljoner människor arenorna och de över 330 idrotts- och underhållningsevenemang som de gästas av. Det gör Stockholm Live till den absolut största arenaoperatören i Norden.

Vi har ett nära samarbete med Travel Education Centre – den enda yrkeshögskolan helt inriktad på utbildningar inom besöksnäringen och mötesindustrin. Vi har en aktiv roll i samarbetet med skolan – både när det kommer till planering och genomförande av utbildningen. Vi håller exempelvis i föreläsningar, men erbjuder också praktikplatser och mentorskap.

 

Hitta din utbildning

Här ser du utbildningarna du kan söka till höstterminen 2020. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Vi samarbetar med bland andra
Airtours / Apollo / Egencia / Ekman Resor / eTRAVELi / Livebrand / MeetAgain / Quality Friends Hotell / Royal Carribean Cruiseline / Stockholm Adventures / Stockholm Live / Stureplans resebyrå / Svenska Möten / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /

Upplevelser är min drivkraft

Möt multikonstnären Alexandra Aristarhova som blir glad när hon träffar Sveriges konung. Hon går första terminen på Destination Management, incoming tourism och delar gärna med sig av sina upplevelser.
Till våra Stories

Praktik i Australien

Vi träffar Andreas Henriksson som lade en lovande friidrottskarriär på hyllan och nu satsar på en karriär inom turism. Han är lite stressad eftersom han ska åka på praktik i Australien om några dagar.
Till våra Stories