Camilla blev Sales manager efter studier på TEC

Camilla Svantesson hade kört fast yrkesmässigt när hon hittade en utbildning hos Travel Education Centre. Det blev vändningen. I dag jobbar hon som sales manager på en kommunikationsbyrå.

Sales manager efter studier på TEC

– Det var det här jag drömde om när jag började och jag älskar verkligen mitt jobb, säger Camilla Svantesson.

Camilla bytte bransch och fick sitt drömjobb via en utbildning på TEC – kolla in här och gör en intresseanmälan till utbildningen som kan leda till ditt drömyrke.

Efter många år som frisör kände Camilla att hon hade kört fast och ville testa något annat. Hon har alltid varit intresserad av sälj och kände att hon kunde ta med sig säljtänket hos frisörer till en annan bransch.

– Jag tittade runt lite på olika utbildningar och fastnade för Project Manager Meeting and Events på TEC, eftersom den var så pass bred, säger Camilla.

Fick jobb direkt
Under tiden på utbildningen fick Camilla testa på drömyrket som sales manager, dels i skarpa projekt på skolan och dels under praktikperioderna (LIA). Sin första praktik gjorde hon på en kommunikationsbyrå – det gick så bra att de anställde henne efter examen.

– Jag gick ut på en onsdag och torsdagen var en röd dag. På fredagen ringde min gamla praktikplats och på tisdagen efter började jag att jobba. Så det gick väldigt snabbt, säger Camilla.

Hon är inte ensam om att ha fått jobb snabbt efter examen. Faktum är att nio av tio får jobb efter att ha pluggat på TEC, och de flesta av Camillas klasskamrater arbetar idag inom branschen.

– Vissa kanske känner sig för vad de vill göra, men majoriteten har jobb, säger hon.

Jag kan varmt rekommendera TEC
Camilla känner att hon kom väl rustad från sin utbildning hos TEC. Förutom att hon fick värdefull arbetslivserfarenhet på LIA:n , så fick hon med sig ett ovärderligt kontaktnät – något som är väldigt viktigt i branschen.

– Alla föreläsarna är från branschen och jag kan fortfarande kontakta dem för en rekommendation eller något annat jag behöver hjälp med i yrkeslivet, säger hon.

Hos TEC blandas teori med praktik och utbildningarna har upp till 24 veckors LIA. Det är mycket ”learning by doing” på skolan, så även de som är mer praktiskt lagda passar in bra på skolan och kan ta till sig av utbildningarna.

– Jag kan varmt rekommendera TEC, och kanske framför allt till de som inte gillar att sitta och läsa i timmar. Det var flera i min klass som inte såg sig själv som ”pluggmänniskor” men de lyckades riktigt bra, säger Camilla.

Camilla rekommenderar alla som gillar ”learning by doing” att gå hos TEC – den som känner sig träffad kan kika in här och läsa mer om de olika utbildningarna.

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata