Få en spikrak karriär inom hotell och besöksnäringen

Att jobba inom hotell och besöksnäringen är en av de mest spännande och givande arbeten som finns. Dessutom är det en växande bransch med enormt behov av utbildade kollegor. Så om du vill ha en snabb karriär i en lustfylld bransch är det här du ska vara.

För det första, management inom hotell- och besöksnäringen ger dig möjligheten att leda och skapa fantastiska upplevelser för andra människor. Det finns många roliga delar att hålla reda på för att skapa en pangsuccé, bland annat att ditt hotell eller evenemang är i toppskick, från gästservice till logistik och marknadsföring.

För det andra är hotell- och besöksnäringen är mycket dynamisk och innovativ. Det finns ständigt nya trender och idéer som man kan använda för att skapa bättre upplevelser för gästerna eller besökarna. Och du får möjlighet att vara en del av den kreativa processen och bidra till att utveckla branschen.

För det tredje ger management inom hotell och evenemang dig möjligheten att arbeta med människor från hela världen. Eftersom hotell och evenemang ofta lockar besökare från olika länder och kulturer, får du chansen att interagera med människor från hela världen och lära känna deras bakgrund och traditioner.

Slutligen är jobbet inom hotell och besöksnäringen är ofta engagerande och belönande. Du behöver vara flexibel, kreativ och ha en passion för att skapa minnesvärda upplevelser för människor. Men när allt kommer omkring, finns det inget som är mer tillfredsställande än att se gästerna lämna med ett leende på läpparna och minnen som de aldrig kommer att glömma.

Så om du är en person som älskar att arbeta med människor, är kreativ och gillar utmaningar, är management inom hotell och besöksnäringen definitivt en karriär som du borde överväga. Det är en spännande och givande bransch som ger dig möjlighet att göra en verklig skillnad i människors liv!

Vi är väldigt stolta över att vara en del av denna fantastiska bransch och tror att du också kommer att älska det!

Välkommen till Travel Education Centre.

Ansökan till Management inom hotell och besöksnäringen är öppen. Läs mer här

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / Elite / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Naturturismföretagen / Nazar / PS Ocassion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strawberry / Strömma / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /

Denna webbplats använder cookies

Cookies ("kakor") består av små textfiler. Dessa innehåller data som lagras på din enhet. För att kunna placera vissa typer av cookies behöver vi inhämta ditt samtycke. Vi på Travel Education Centre, orgnr. 556549-8937 använder oss av följande slags cookies. För att läsa mer om vilka cookies vi använder och lagringstid, klicka här för att komma till vår cookiepolicy.

Hantera dina cookieinställningar

Nödvändiga cookies

Nödvändiga cookies är cookies som måste placeras för att grundläggande funktioner på webbplatsen ska kunna fungera. Grundläggande funktioner är exempelvis cookies som behövs för att du ska kunna använda menyer och navigera på sajten.

Funktionella cookies

Funktionella cookies behöver placeras för att webbplatsen ska kunna prestera som du förväntar dig, exempelvis så att den känner av vilket språk som du föredrar, för att känna av om du är inloggad, för att hålla webbplatsen säker, komma ihåg inloggningsuppgifter eller för att kunna sortera produkter på webbplatsen utefter dina preferenser.

Cookies för statistik

För att kunna veta hur du interagerar med webbplatsen placerar vi cookies för att föra statistik. Dessa cookies anonymiserar personuppgifter.

Cookies för personlig anpassning

För att ge dig en bättre upplevelse placerar vi cookies för dina preferenser

Cookies för annonsmätning

För att kunna erbjuda bättre service och upplevelse placerar vi cookies för att kunna anpassa marknadsföring till dig. Ett annat syfte med denna behandling är att kunna marknadsföra produkter eller tjänster till dig, ge anpassade erbjudanden eller marknadsföra och ge rekommendationer kring nya koncept utifrån vad du har köpt tidigare.

Cookies för personlig annonsmätning

För att kunna visa relevant reklam placerar vi cookies för att anpassa innehållet för dig

Cookies för anpassade annonser

För att visa relevanta och personliga annonser placerar vi cookies för att tillhandahålla unika erbjudanden som är skräddarsydda efter din användardata