Nu kan du söka YH-Flexplatser till vissa program

En flexibel och snabb karriärväg

Nu kan du ansöka till en helt ny utbildningsform som heter YH-Flex. Den vänder sig till dig som redan har betydande kunskaper om innehållet i ett YH-program (ca 50 %). Genom att vi validerar dina tidigare kunskaper kan du hoppa över vissa kurser i YH-programmet och ändå få en full examen. Snabbt och smidigt.

Klicka nedan och läs vilka YH-program som har Flexplatser och hur ansökan går till. Välkommen!

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Choice / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Haman group / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Nazar / PS Ocassion / Ps Occasion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Strömma / Stureplans resebyrå / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /