Nyhet

MYH satsar på Travel Education Centre 2022

Ett stort studentengagemang har gett fina resultat för TEC (Travel Education Centre). MYH (Myndigheten för Yrkeshögskolan) har högsta förtroende för skolan och förnyar samtliga utbildningsstarter till 2022. Det gör att skolan fortsatt erbjuder 7 YH-utbildningar på tre orter.

TEC befäster sin position som marknadsledande på yh-utbildningar inom turism, möten, event och besöksnäringen. Tisdagen den 11 januari meddelade MYH att de beviljar TECs samtliga nya startomgångar 2022. Skolan fick över 20 procent av alla beviljade utbildningsstarter inom turism och besöksnäringen.

Destination Management, 2 år, Stockholm
TRAC Internationell turism- och resekonsult med IATA, 2 år, Malmö och Stockholm
Management inom hotell och besöksnäringen, 1,5 år Göteborg, Malmö och Stockholm
Project Manager Meetings & Event, 2 år, Stockholm

Det innebär det att till hösten 2022 bänkar sig totalt 14 klasser i de tre orterna. Alla YH-utbildningar hos TEC är distanssäkrade, kostnadsfria och berättigar till CSN.

Ingen överraskning

Den glädjande tilldelningen kom dock inte som en total överraskning eftersom Travel Education Centre medvetet satsar på en kontinuerlig kvalitetsförbättring. De senaste årens höga resultat i student-utvärderingarna har visat att man är på helt rätt väg.

– Den stora tilldelningen är ett kvitto på att utbildningarna vi tar fram i nära samarbete med branschföretagen är extremt relevanta. Tillsammans har vi ringat in de stora framtida rekryteringsområdena och kommer utbilda våra studerande i branscher där de i framtiden kommer vara efterfrågade, säger Lotta Sand, verksamhetschef på Travel Education Centre.

Om Elevera Education Group 

Elevera Education Group är en av Sveriges ledande utbildningsanordnare inom YH. De har bedrivit utbildningsverksamhet sedan 1989 och YH-utbildning sedan 2004. Hösten 2022 kommer över 3 200 studenter utbildas, utvecklas och inspireras på våra YH-skolor Medieinstitutet, Travel Education Centre, John Ericsson Institutet och Stockholm School of Business, i Stockholm, Göteborg och Malmö samt på distans.

Vi samarbetar med bland andra
Apollo / Choice / Easyfairs / Egencia / Ekman Resor / ESS group / First Camp / Gothia Towers / Herr Omar / Liseberg / MeetAgain / MeetAgain / MSC Cruiseline / Nazar / PS Ocassion / Ps Occasion / Quality Friends Hotell / ReiseBazaar / Resia / Sabis/små Dalarö Gård / Scandic / Stockholm Live / Stockholm Live / Stureplans resebyrå / Ticket / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Roslagen / Visit Stockholm /