Digitalt öppet hus torsdag 8 april

Funderar du på att studera till ditt drömyrke i höst? Det låter som en spännande och smart plan. Om du undrar över något så är du välkommen att ställa dem direkt till oss utbildningsledare på TEC.

Öppet hus

Vi bjuder in till ett digitalt öppet hus under våren 2021. Du ser tider här nedan. I god tid innan det öppna huset kommer länkar att publiceras här. Klicka på länken under utbildning du vill veta mer om ­– på utsatt tid och dag. Klickar du på länken en annan tid kommer du in på en annan presentation.

Kan du inte den utsatta tiden?

Du kan när som helst skriva till oss om det är något du undrar över på adressen antagning@tec.se
Du hittar även många svar på utbildningssidorna och under våra FAQ.

Välkommen

Om du planerar att studera i höst är detta ett fantastiskt tillfälle att räta ut dina frågetecken. Mötet sker på plattformen Zoom. Klicka på länken rätt dag och tid. Du skriver dina frågor i chatten, så svarar vi på dem där eller muntligen. Vi ses!

Antagningsfrågor

Har du generella frågor om reell kompetens, preparandkurser eller antagningen så besvaras dessa på en egen länk mellan klockan 18.00-19.00 den aktuella dagen. I det här öppna forumet kan vi inte svara på frågor om enskilda ansökningar.
Länk till Antagningsgruppen torsdag 8 april 

Torsdag 8 april

17.00­–17.20
Project Manager Meetings & Events
Ort: Stockholm
Länk till öppet hus

17.30­–17.50
Management inom hotell och besöksnäringen
Ort: Stockholm, Göteborg, Malmö
Länk till öppet hus

18.00–18.20
TRAC Internationell turism- och resekonsult med IATA
Ort: Stockholm, Malmö
Länk till öppet hus

18.30–18.50
Destination Management
Ort: Stockholm
Länk till öppet hus

Vi samarbetar med bland andra
Airtours / Apollo / Egencia / Ekman Resor / eTRAVELi / First Camp / Livebrand / MeetAgain / Quality Friends Hotell / Royal Carribean Cruiseline / Sabis/små Dalarö Gård / Stockholm Adventures / Stockholm Live / Stureplans resebyrå / Svenska Möten / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /