Vi förlänger ansökningstiden till 17 maj

Glada nyheter! Regeringen satsar på fler utbildningsplatser, därför förlänger vi ansökningstiden på alla våra utbildningar till 17 maj. Alla är självklart kostnadsfria, berättigar till CSN och mycket praktik ingår. Välkommen.

Regeringen väljer att storsatsa på Yrkeshögskolan och har skjutit till pengar för att fler ska få en studieplats i höst. Därför har vi valt att förlänga ansökningstiden på alla våra utbildningar till 17 maj 2020.

Till utbildningarna

Vi samarbetar med bland andra
Airtours / Apollo / Egencia / Ekman Resor / eTRAVELi / First Camp / Livebrand / MeetAgain / Quality Friends Hotell / Royal Carribean Cruiseline / Sabis/små Dalarö Gård / Stockholm Adventures / Stockholm Live / Stureplans resebyrå / Svenska Möten / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /