Öppet hus

Välkommen på Öppet hus!

Vad skulle du vilja jobba med om du får välja helt fritt? Du hittar din bransch, inriktning och yh-utbildning hos oss.

Nu öppnar vi dörrarna till tre auktoriserade yrkeshögskolor: Travel Education Centre, Stockholm School of Business och John Ericsson Institutet. Utbildningarna är kostnadsfria och möjligheterna till jobb är extremt stora efter examen.

Välkommen att träffa studenter, utbildningsledare och se våra lokaler. Om du planerar att studera i höst är detta ett fantastiskt tillfälle att få svar på alla dina frågor. Vi bjuder på fika och snacks. Hoppas att vi ses!

Praktikperioder

Ungefär en tredjedel av studietiden gör du praktik på någon av företagen i branschen. Det ger dig möjlighet att utveckla din kompetens och skapa ett stort nätverk.

Nära samarbete med branschen

Vi har har ett tätt samarbete med några av branschens främsta föreläsare och lärare. Det sitter även flera välkända företag i utbildningarnas ledningsgrupper.

Kostnadsfri och CSN-berättigad

Det kostar inget att gå utbildningen men eventuella utgifter för läroböcker kan förekomma. Utbildning berättigar till både lån och stöd från Centrala Studiestödsnämden (CSN).

Du har frågorna och vi har svaren.
Välkommen på Öppet hus

Stockholm

Onsdag 18 mars
16.00-19.00 (drop in)
Tulegatan 41
113 53 Stockholm

Malmö

Onsdag 22 april
16.00-19.00 (drop in)
Drottninggatan 4B
212 11 Malmö

Göteborg

Torsdag 23 april
16.00-19.00 (drop in)
Anders Personsgatan 18,
416 64 Göteborg

Hitta din utbildning

Här ser du utbildningarna du kan söka till höstterminen 2020. Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.
Vi samarbetar med bland andra
Airtours / Apollo / Egencia / Ekman Resor / eTRAVELi / Livebrand / MeetAgain / Quality Friends Hotell / Royal Carribean Cruiseline / Stockholm Adventures / Stockholm Live / Stureplans resebyrå / Svenska Möten / TRAC – Travel Academy / Travel Experience / Visit Stockholm /

Upplevelser är min drivkraft

Möt multikonstnären Alexandra Aristarhova som blir glad när hon träffar Sveriges konung. Hon går första terminen på Destination Management, incoming tourism och delar gärna med sig av sina upplevelser.
Till våra Stories

Praktik i Australien

Vi träffar Andreas Henriksson som lade en lovande friidrottskarriär på hyllan och nu satsar på en karriär inom turism. Han är lite stressad eftersom han ska åka på praktik i Australien om några dagar.
Till våra Stories