Välkommen till din nya karriär

Vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö. Nedan ser du de utbildningar du kan söka restplatser till. Din plats i kön bestäms av datumet som din kompletta ansökan kommer in till oss. Sök därför redan idag!

Alla våra yh-utbildningar är gratis och CSN-berättigade.

Internationell reseagent, inkommande turism - 2 år

Destination Management, incoming tourism – 2 år (Stockholm)

 

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill skapa affärer och utveckla den svenska besöksindustrin. Utbildningen fokuserar på ett kommersiellt tänkande där du som student kommer få lära dig att skräddarsy paket och arrangemang utifrån kundens behov. Utbildningen erbjuder dessutom dig som student ett första steg in i arbetslivet.

Internationell Resekonsult, TRAC med IATA - 2 år

Internationell Resekonsult – 2 år (Stockholm och Malmö)

 

Utbildningen för dig som vill vara säker på att få rätt kompetens inför en karriär i resebranschen. Utbildningen leder bland annat till ett IATA/UFTAA-diplom och är även TRAC-auktoriserad.
Utöver detta får du en heltäckande utbildning som förbereder dig inför din framtida karriär, både genom studier och praktik.

Management inom Hotell och Besöksnäringen - 1,5 år

Management inom Hotell och Besöksnäringen – 1,5 år (Göteborg och Malmö)

 

Management inom hotell och besöksnäringen är utbildningen som utbildar dig till en karriär i en av våra mest växande industrier. Efter examen kan du arbeta som exempelvis avdelningschef eller platsansvarig. Vi ger dig den spetskompetens du behöver för att göra framsteg i branschen!

Project Manager Meetings och Events - 2 år

Project Manager Meetings och Events – 2 år (Stockholm)

Fullt

Utbildningen ger dig en unik bredd och värdefullt nätverk för dig som vill arbeta med möten, events, specialresor, kongresser och mässor. Utbildningen är upplagd för att ge dig bred kunskap och kontakter för att arbeta professionellt med möten som riktar sig mot företagskunder. Genom utbildningen får du en bred kompetens som passar i många verksamheter.